Ponovo se okupili najbolji: “Prointer IT Infrastructure Days” i četvrti put opravdao očekivanja

23.05.2024. | 12:33

Od najsavremenijih rješenja iz oblasti sajber sigurnosti i čuvanja podataka pa do vještačke inteligencije – sve su to brojni partneri iz svijeta informacionih tehnologija i njihovi klijenti imali priliku da vide na konferenciji „IT Infrastucture Days“, u organizaciji kompanije Prointer ITSS, članice Infinity International Group.

Već tradicionalna, četvrta po redu tehnološka konferencija koja je ove godine održana na Jahorini, opravdala je očekivanja, a predstavnici vodećih svjetskih imena klijentima su predstavili nove mogućnosti IT industrije, otvarajući, ujedno, i neke nove poslovne prilike.

Kad na jednom mjestu okupite vendore i partnere poput kompanija Cisco, Dell, Check Point, Fortinet, Lenovo, VEEAM, Vmware i mnoge druge, jasno je da klijentima možete ponuditi samo ono najbolje, kaže Vladimir Perišić, direktor kompanije Prointer ITSS, i naglašava da je izazov svake konferencije opravdati ogromno povjerenje i dugogodišnju saradnju sa najvećima u svijetu.

„Ovakve konferencije zapravo su kruna saradnje sa našim partnerima iz čitavog svijeta i rezultat posvećenosti stručnjaka iz naše kompanije, koji su, iz godine u godinu, usvajali nova znanja i vještine, zahvaljujući kojima je naša kompanija implementirala na stotine najsavremenijih IT rješenja. Radeći na takvim rješenjima, unaprijedili smo i poslovnu i društvenu zajednicu u Republici Srpskoj i BiH“, kaže Perišić.

Imajući u vidu da se IT industrija mijenja „iz munuta u minut“, Jahorina je bila prilika da se klijentima predstave ne samo najbolja, već i najnovija rješenja.

FOTO: PROINTER ITSS

„Zajedno sa našim partnerima, predstavili smo veliki broj rješenje iz oblasti sajber bezbjednosti, čuvanja i zaštite podataka, a ove godine bavili smo još jednom interesantnom i izuzetno akutelnom temom – vještačkom inteligencijom. Zadržali smo i internacionalni karakter ove zaista važne konferencije, pa smo imali goste i predavače iz zemalja u okruženju, poput Srbije, Crne Gore i Sjeverne Makedonije“, naglašava Perišić.

Sabirajući utiske, siguran je da je kompanija Prointer ITSS, u saradnji sa partnerima, korisnicima i ove godine ponudila dosta toga dobrog i kvalitetnog, pa će, kako kaže, i u godinama koje dolaze nastaviti u istom ritmu.

Učesnici skupa saglasni su da su upravo taj ritam, uz uvijek dobru atmosferu, druženje i pozitivne vibracije, takođe postali dio tradicije na regionalno prepoznatljivoj IT konferenciji.