utorak, 11 septembar 2018 23:33

''Instagram'' dodaje prečicu za emotikone

Napisano

Posle nekoliko meseci testiranja, ''Instagram'' je predstavio prečicu za emotikone na Androidu i iOS-u, koja nudi brži pristup ikonicama koje najviše koristite prilikom objavljivanja komentara.

Ako  ste jedan od onih koji ne mogu da ostavljaju komentare bez ubacivanja barem jednog emotikona kako bi bolje opisali svoje emocije, biće vam drago da znate da ''Instagram'' misli na vas. Poslije nekoliko mjeseci testiranja, ''Instagram'' je predstavio prečicu za emotikone na Androidu i iOS-u, koja nudi brži pristup ikonicama koje najviše koristite prilikom objavljivanja komentara.

 

Nećete morati da prolazite kroz ceo sektor sa ikonicama na tastaturi vašeg telefona kada želite da upotrebite neki od emotikona. Novi emotikon bar se neće pojaviti u drugim opcijama u kojima se tastatura koristi, poput odgovora na priče ili prilikom pisanja opisa ispod sopstvenih postova.

 

Ovakav dodatak je mogao da se očekuje. Čak i 2015. godine, ''Instagram'' je znao da je upotreba emotikona važna stvar – a proširen dijapazon emotikona je od tada bez sumnje pomogao njegovoj popularnosti.

 

Kako prenose Novosti.rs, ove personalizovane prečice za emotikone sada su dostupne u najnovijoj verziji ''Instagrama'' na Android i iOS uređajima.

 


 

Ostavi komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BL PORTAL-a.
Komentari na portalu objavljuju se u realnom vremenu i "BL PORTAL" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. BL PORTAL zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.