Bez bijele zastave protiv PAOK-a: Fudbaleri Borca stigli u Solun VIDEO

23.07.2024. | 15:56

Fudbaleri Borca pristigli su u Solun gdje će sutra na stadionu Tumba izaći na megdan prvaku Grčke PAOK-u u utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.
Banjalučani će večeras u 20 časova odraditi trening na stadionu solunskih crno bijelih, i tako će imati priliku da osjete teren i ambijent, a sigurno je da će sutra ”Tumba” biti ispunjena do posljednjeg mjesta.

PAOK je veliki favorit u ovom dvomeču, ali dobro raspoloženje ne napušta fudbalere Borca koji se nadaju iznenađenju.

“Srećni smo što smo prošli prvo kolo kvalifikacija za LŠ, prvi put u istoriji kluba. Nastavljamo put, pred nama je PAOK. Nismo ovdje došli da uživamo u ljepotama Soluna, došli smo da damo svoj maksimum i pružimo otpor te ako je moguće ostvarimo pozitivan rezultat”, rekao je Nikola Pejović, defanzivac Borca.

Vjeruje da zapaljiv domaći teren koji PAOK ima, neće uticati na njegov tim.

“Očekujemo dobru atmosferu, oni imaju dobru atmosferu na svom stadionu. Radujemo se što ćemo imati podršku naših navijača, volim utakmice u kojima postoji pritisak. Tu sam godinu i po dana, nikada nismo osjetili nervozu, kao ekipa znamo naš cilj. Nadamo se novom poglavlju klupske istorije”, dodao je Pejović.

Zbog crvenog kartona koji je trener Mladen Žižović dobio u Еlbasanu, ekipu Borca će sa klupe voditi prvi pomoćnik Bojan Puzigaća.

“Čeka nas teška utakmica i fizički i mentalno. Analizirali smo ih, nismo došli sa bijelom zastavom. Imamo svoje adute, ako budemo u fokusu, možemo da se nadamo pozitivnom rezultatu. PAOK je jaka ekipa, težićemo našem stilu. Pritisak je na njima, sa te strane smo u prednosti. Oni hoće u grupnu fazu Lige šampiona tako da smo sa mentalne strane u prednosti”, istakao je Puzigaća.

Meč na stadionu Tumba igra se sutra od 19.30 časova.