Dobro raspoložen za priču! Stef Kari pred duel sa Srbijom: Biće teško pobijediti ih

16.07.2024. | 17:17

Stef Kari, plejmejker reprezentacije Amerike, bio je dobro raspoložen za priču, posebno o Srbiji.

Na turniru u Abu Dabiju selekcija SAD će igrati protiv Srbije u srijedu od 18.00 časova, prije toga će selekcija Srbije, sutra, izaći na teren protiv Australije.

Inače, Amerikanac nije skrivao zadovoljstvo što će dvije reprezentacije odmjeriti snage i u prijateljskom meču, a posebno se osvrnuo na dvojicu srpskih igrača.

”Ne znam kakav će biti osjećaj igrati protiv njih u Abu Dabiju. Oni su u našoj grupi i biće ih zaista teško pobijediti. To je samo pitanje, opet, moramo biti fokusirani na ono što radimo i da to učinimo najbolje što možemo. Oni su tvrd tim”, rekao je Kari.

Amerika je pobijedila Australiju u prvom meču sa 98:92, a Kari je ubacio tri poena, jedan skok i jednu asistenciju za 21 minut na parketu. Inače, prisjetio se Stef Kari i nekih minulih duela sa Srbijom.

”Igrao sam za mladi tim 2007. godine. Pobijedili smo ih u grupi, a oni nas u finalu i u borbi za zlatnu medalju. Onda smo ih pobijedili 2014. u Španiji na tamošnjem Svjetskom prvenstvu. Mnogo istorije. Jokića i Bogdanovića znam iz NBA lige”, završio je Kari.