FSS potvrdio! Piksi ostaje selektor

12.07.2024. | 13:23

Fudbalska reprezentacija Srbije neuspješno je završila nastup na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj, pošto je u grupni zauzela posljednje mjesto i odmah nakon prvog kruga završila takmičenje. Ipak, Fudbalski savez Srbije odlučio je da selektor Dragan Stojković Piksi ostane na čelu nacionalnog tima i u narednom periodu.

Na sastanku Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije selektor Stojković predstavio je izvještaj o svemu što se događalo u Njemačkoj na Evropskom prvenstvu. Poslije detaljnog izveštaja selektora seniorske reprezentacije Srbije o učešću na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj, potvrđeno je povjerenje i data maksimalna podrška Draganu Stojkoviću u ispunjavanju narednih ciljeva koji se nalaze pred nacionalnim timom, a to je predstojeći ciklus utakmica u Ligi nacija gdje će akcenat biti na uigravanju i pripremi tima za kvalifikacije koje donose plasman na Svjetsko prvenstvo u SAD, Meksiku i Kanadi 2026. godine.

“Izvršni odbor je jednoglasno usvojio izvještaj selektora Stojkovića koji je predsjednika Džajića i članove najodogovornijeg tijela naše fudbalske organizacije upoznao sa planovima u narednom periodu i činjenicom da će već u septembarskom terminu doći do značajnih promjena u igračkom kadru naše A reprezentacije”, navodi se na zvaničnom sajtu FSS.

Sredinom avgusta, selektor Stojković biće na raspolaganju predstavnicima medija za odgovore na sva pitanja. Podsjetimo, srpsku „A“ reprezentaciju prve obaveze u novom ciklusu Lige nacija očekuju u septembru protiv Španije u Beogradu i Danske u Kopenhagenu. Kompletan izvještaj selektora Stojkovića možete pogledati na sajtu!