Grahovac spremno dočekuje Egnatiju: Pred nama je istorijska šansa

09.07.2024. | 18:01

Od prve minute na pobjedu, poručili su iz Fudbalskog kluba Borac dan uoči prvog evropskog ispita u novoj sezoni

Uzdaju se „crveno plavi“ u pune tribine Gradskog stadiona, a silno su motivisani da u prvom dvoboju prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Egnatijom pokažu sav svoj kvalitet.

Kapiten Srđan Grahovac pun je optimizma i kaže da se će, zajedno sa saigračima, dati sve od sebe da ekipa ostvari dobar rezultat u Banjaluci.

“Pred nama je istorijska šansa da napravimo veliki iskorak u Evropi. Dobro znamo šta nam se “otvara” ukoliko eliminišemo Egnatiju i daćemo sve od sebe da to uradimo. Dobro smo radili tokom pripreme, a novi igrači odlično su se uklopili. Pozvao bih navijače da dođu na stadion, ali mislim da za utakmice poput ove nije potreban dodati poziv. Navijačka podrška nam mnogo znači i daje nam dodatnu energiju” rekao je Grahovac

Oliver Jandrić, sportski direktor kluba, pohvailo je voljni momenat ekipe tokom pripremnog perioda. “Spremni smo” poručuje Jandrić koji, poput svih ostalih u Platonovoj 6, priželjkuje gromoglasan huk sa tribina tokom svih devedeset minuta, prenose Nezavisne.

“Iz ove utakmice možemo da dobijemo mnogo. Ukoliko prođemo narednu rundu imamo zagarantovanih još šest evropskih utakmice i veliku priliku da dođemo do grupne faze nekog evropskog takmičenja. Novi igrači su se odlično uklopili i svi sa nestrpljenjem dočekujemo prvi sudijski zvižduk” rekao je Jandrić.

Evropski dvoboj na Gradskom stadion počinje u 21 čas, a kapije stadiona biće otvorene dva sata ranije.