Novak otkrio kako vaspitava djecu: Evo Jelena prevrće očima dok pričam

11.07.2024. | 11:51

Srpski teniser Novak Đoković je uspio da se plasira u polufinale Vimbldona bez borbe, pošto mu je Aleks De Minor predao meč četvrtfinala, što mu je ostavilo i vremena da gostuje u intervjuu za Vimbldon, a gdje je govorio o raznim temama.

Otkrio je Novak Đoković kako se čudesno oporavio nakon operacije poslije Rolan Garosa, a dotakao se i svoje ćerkice Tare koja je čitala knjigu dok je on igrao protiv Alekseja Popirina.

Između ostalog, ubrzo je dobio i još jedno pitanje o svojoj djeci, a ticalo se upravo njihovog vaspitavanja i onoga “što on želi da vidi od njih”.

Tada se Novak zahvalio na pitanju, pa je dao odgovor.

– Dobro pitanje… Pa, rekao bih da sam od dvoje roditelja ja onaj koji je odgovaran za aktivnost, sport, zdrav život. Uvijek, evo, Jelena sad prevrće očima dok pričam, zato što ih podsećam da budu aktivni, da se bave sportom, ne tenis, neka budu aktivni. Pokušavam da ih vodim na tenis svakog dana, čak iako je meč, želim da budu tu sa mnom. Veoma su posebne prilike, nekoliko turnira godišnje mogu da osjetim sa njima.

– Oni vole Vimbldon zato što imaju zatvorene terene, imaju Orangi teren za trening, kad uđemo u drugu nedjelju ima slobodnih terena gdje mogu da igraju 10, 30 minuta, tu je dosta djece, prijatelja drugih tenisera, to je sjajno iskustvo za njih. Zabavno je, imam ja kvalitetno vrijeme sa njima, a takođe, oni isto imaju.