Povrijeđeni Bogdan se mučio: Hoksi u finalu istoka!

21.06.2021. | 07:51

Košarkaši Atlanta Hoksa plasirali su se u finale plej-ofa istočne konferencije, pošto su u majstorici savladali Sikserse u Filadelfiji sa 103:96.

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović muči se sa bolom u koljenu – na parketu je proveo 21 minuta i upisao je 4 poena (2-8 iz igre), uz po 2 skoka, asistencije i ukradene lopte.

Tokom cijelog meča, gledali smo neizvijesnu utakmicu. U finišu treće četvrtine, poslije dobre odbrane Lua Vilijamsa i jednog od rijetkih uspješnih floutera Janga, Hoksi su se odlijepili na sedam poena prednosti, ali Siksersi se brzo vraćaju.

Potpuno su se gosti ohladili u prvoj polovini posljednje četvrtine, čak i Herter, koji je bio najbolji igrač na parketu.

Siksersima nije bilo povratka, pa Dok Rivers sada ima skor od šest pobjeda i devet poraza u sedmim utakmicama u plej-ofu.

U finalu konferencije, Hoksi će se sastati sa Milvoki Baksima, koji su veče ranije eliminisali Bruklin Netse, takođe sa 4-3. Prva utakmica na programu je u srijedu na četvrtak, od 2.30 po srednjoevropskom vremenu, a prednost domaćeg terena ima Milvoki.

Oznake: Košarka, Sport