Sporstki dirketor Austrije “napao” Dragovića: On je ludak, idiot

04.07.2024. | 12:49

Austrijski štoper srpskog porijekla Aleksandar Dragović i dalje ne zna gdje će nastaviti svoju karijeru.

Dragović se poslije tri sezone i tri duple krune odlučio da napusti klub iz Ljutice Bogdana i ispuni sebi još jednu želju, a to je da profesionalnu karijeru završi u ekipi Austrije iz Beča, odakle je sve i počelo.

Dugo se premišljao Dragović, lomio, ali je na kraju presudio da okonča saradnju sa Crvenom zvezdom, koja mu je nudila novi ugovor, ali se on ipak odlučio za klub iz zemlje gdje je odrastao.

Međutim kako stoje stvari, djeluje da neće skoro jedni drugima pružiti ruke.

Austrija je pred Dragovića iznijela jedan ugovor, koji nije bio po apetitima iskusnog fudbalera, pa je on onda pred čelnike kluba iz Beča postavio svoje uslove, koji čelnici tima iz Bundeslige ne mogu u ovom trenutku da ispune.

A kao jedan od glavnih krivaca, koji zbog ovoga bi mogao i da napusti svoju poziciju je sportski direktor Austrije Manuel Ortlehner.

Njega je na prijateljskoj utakmici Austrije jedan navijač upitao zbog čega Dragović još nije potpisao, on ukratko ogovorio “Dragović je ludak, idiot. On je lud“.

Ove riječi sportskog direktora su bile i snimljene, tako da je video snimak ovog vređana bivšeg fudbalera Zvezde dospio u javnost, što je došlo na osudu navijača Austrije, jer je Dragović dijete kluba.

Dragović se zvanično oprostio od reprezentacije Austrije uoči meča sa SrbijomIskusni fudbaler sada razmatra i neke druge opcije, tako da se trenutno ne može pogoditi gdje bi Dragović mogao da nastavi svoju karijeru.