Spremaju se promjene u Humskoj: Partizan dobija novog predsjednika

04.09.2024. | 08:54

Umjesto Milorada Vučelića prvi čovjek Partizana biće Milija Babović.

Navijači Partizana već godinama traže promjene, na utakmicama u Humskoj nema “Grobara” koji bojkotuju domaće utakmice zbog predsednika Milorada Vučelića i generalnog direktora Miloša Vazure, a čini se da bi situacija u klubu konačno mogla da se stabilizuje. To bi zahtijevalo promjenu klupskog rukovodstva, pa čak i nekih od glavnih operativaca crno-bijelih.

Kako prenosi “MozzartSport”, sve su izvjesnije promjene u crno-bijelom taboru! Po najavama, novi prvi čovjek kluba iz Humske trebalo bi da bude Milija Babović, dugogodišnji navijač Partizana, povremeno čak i finansijer crno-bijelih, a inače uspješni srpski biznismen koji je posljednjih mjeseci figurirao kao pojačanje za Upravni odbor.

Miliju za Partizan vezuje i karijera njegovog sina Stefana, koji je svojevremeno bio prvotimac crno-bijelih. Stefan Babović je tri mandat proveo u Partizanu, a u klubu je počeo i završio uspješnu karijeru tokom koje je stigao da bude reprezentativac Srbije, odnosno internacionalac u Francuskoj, Holandiji i Španiji.