Trener Еgnatije pred meč u Banjaluci: Biće ovo teška utakmica

09.07.2024. | 21:31

Fudbaleri albanske Еgnatije odradili su trening na Gradskom stadionu uoči dvoboja sa banjalučkim Borcem u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Еdlir Tetova, šef stručnog štaba Еgnatije, poručio je da očekuje težak zadatak.

„Biće ovo teška utakmica, pratio sam Borac u Sloveniji jer smo bili blizu na pripremama. Jako su strpljivi kada grade igru, ali pružićemo im otpor. Prema onome što smo vidjeli, nismo mogli mnogo saznati o fudbalerima pojedinačno, ali znamo da Borac ima jako brz tim i da igraju odlično u tranziciji. Za nas bi neriješen rezultat bio povoljan, jer ćemo imati vremena da upoznamo našeg protivnika i spremimo se za revanš utakmicu”, rekao je Tetova.

Iz Еgnatije poručuju da se u Banjaluci igra “prvo poluvrijeme”, a da će odluka u prolasku u narednu rundu kvalifikacija pasti u Еlbasanu.

“Mislim da će druga utakmica biti ključna, ne samo za nas nego i za ekipu Borca. Imaćemo priliku da saznamo jedni o drugim neke stvari. Drugačije je kada gledate i igrate pripremnu utakmicu, a drugačije kada igrate utakmicu kvalifikacija za Ligu šampiona”, rekao je Tetova.

Utakmica između fudbalera Borca i Еgnatije na programu je u srijedu od 21.00 čas.