Tvrdi da mu je izvor brat Marko: Poznati novinar otkrio zašto je Novak sinoć bio bijesan na Engleze

09.07.2024. | 14:02

Srpski teniser Novak Đoković uzdrmao je teniski svijet obraćanjem publici nakon pobjede u osmini finala protiv Danca Holgera Runea, a sada je otkriveno i zašto je tako burno reagovao.

Novinar Nuno Markes-Nouri, pozivajući se na Novakovog brata Marka, na Twitteru je napisao:

“Ljut je jer su mu djeca u publici i ne podnosi nepoštovanje pred njima. Moj izvor je direktno Marko Đoković”, napisao je Nouri na Twitteru.

Dodao je da mu je jasno zašto Jelena Đoković nije bila prisutna u nekim finalima Grend Slamova tokom proteklih godina, istakavši da je to bio način da zaštiti djecu od tretmana kojeg Novak često ima.

Podsjetimo, Đoković se nakon sinoćnjeg meča osvrnuo na nepristojne navijače, koji su ga provocirali.

“Za sve navijače koje su ostali imam veliko poštovanje što su tu. Za sve one koji su izabrali da ne poštuju igru i igrače, želim im laaaaaku noć, laaaaakuuu noć”, uzvratio je Đoković praveći grimase na licu.

Novinar na terenu je pokušao da smiri strasti, ali Novak je imao jasan stav.

“Bilo je nepoštovanje, ne prihvatam to. Na touru sam preko 20 godina, znam kako to funkcioniše. Fokusiram se na one koji poštuju igrače, vole tenis, cijene igrače. Igrao sam u mnogo neprijateljskijoj atmosferi, ali ne možete ni da priđete do mene”, kazao je ljutiti Novak.

Đokovićev rival u četvrtfinalu Wimbledona bit će Australac Alex De Minaur (ATP:9) koji je danas savladao Arthura Filisa sa 3:1 u setovima.