Za 90 sekundi “planule” karte: Partizanovi navijači dolaze da vide pojačanje

14.08.2024. | 14:02

Crno-bijeli će promovisati svoj tim na neuobičajen način i to pred punom salom Doma sindikata.

Košarkaški klub Partizan odlučio je da pojačanja za novu sezonu predstavi na drugačiji način, pa će tako 19. avgusta u Domu sindikata od 20 časova održati interesantan događaj pod nazivom “Crno-bijela simfonija”. Za samo 90 sekundi karte su rasprodate i nove igrače će dočekati puna sala.

“Za svega 90 sekundi, rasprodate su sve ulaznice za crno-bijelu simfoniju. U ponedjeljak, 19. avgusta, upoznaćete crno-bijeli tim”, saopštio je Partizan na svom Tviteru.

Partizan je inače zvanično objavio da je potpisao ugovore samo sa trojicom igrača: Vanjom Marinkovićem, Ifeom Lundbergom i Frenkom Nilikinom, dok je zapravo u međuvremenu formirao cijeli tim. Gotovo svi igrači sem Balše Koprivice otišli su iz Partizana, tako da će navijači crno-bijelih moći da vide koga su to sve Željko Obradović i Zoran Savić doveli, a nisu zvanično potvrdili na sajtu kluba.

Za sada, stvari stoje ovako i čeka se još razrješenje situacije oko Bruna Kabokla koga je klub suspendovao zbog kršenja discipline, ali su sada na pragu pomirenja:

Plejmejkeri: Karlik Džouns, Frenk Nilikina
Bekovi: Ife Lundberg, Arijan Lakić, Sterling Braun, Duan Vašington
Krila: Vanja Marinković, Mario Nakić, Mitar Bošnjaković
Krilni centri: Ajzeja Majk, Isak Bonga (Aleksej Pokuševski)
Centri: Brendon Dejvis, Tajrik Džouns (Balša Koprivica, Bruno Kaboklo)