Zapao za oko i Realu: Radošić stavio paraf na prvi profesionalni ugovor sa Igokeom FOTO

30.05.2024. | 11:07

Odavno je na meti najvećih srpskih klubova, a zapao je za oko i madridskom Realu.

Ipak, za Ognjena Radošića dileme nije bilo-jedan od najtalentovanijih srpskih košarkaša stavio je paraf na prvi profesionalni ugovor sa Igokeom u kojoj već godinama brusi svoj talenat.

“Dobre stvari ne treba da se mijenjaju, a Igokea je moja košarkaška kuća. Ovo je idealna sredina za razvoj mladih košarkaša i uopšte se nisam dvoumio. Drago mi je što su u klubu prepoznali moj rad i na meni je sada da nastavim da se dokazujem. Ovo je, za mene, veliki korak naprijed i radujem se novim izazovima”, rekao je Radošić.

Ognjen je odavno skrenuo pažnju na sebe, a za prvi tim Igokee debitovao je još prošle sezone u pobjedi nad Cibonom. Ipak, svjestan je da ga sada čeka veća odgovornost.

“Formula za uspjeh je jasna i samo napornim radom mogu da napredujem. Od velikog značaja je i podrška starijih saigrača koji se trude da svojim savjetima utiču na moj razvoj. Daću sve od sebe da opravdam povjerenje i da pomognem ekipi da pravi još bolje rezultate”, rekao je Radošić

Zadovoljan je i Vuk Radivojević, sportski direktor Igokee, koji za Radošića ima samo riječi hvale.

“Ognjen je svojim ponašanjem na i van terena i odnosom prema treningu i košarci pravi primjer kako za sve mlade igrače. Drago nam je što ostaje u Igokei i to je ujedno još jedan dokaz dobrog rada u našem klubu koji je odavno poznat po tome da je sredina koja poklanja veliku pažnju razvoju mladih košarkaša. Ognjen je stasao u našem omladinskom pogonu, a tek će da pokaže svu raskoš svog talenta na velikoj sceni”, rekao je Radivojević.