Žižović pred PAOK: Vjeruje u senzaciju

30.07.2024. | 13:23

Ponoviti igru kao u Solunu, ali uz bolji konačni rezultat, želja je fudbalera Borca uoči sutrašnjeg revanša drugog kola kvalifikacija za Ligu prvaka protiv PAOK-a.

Grčki šampioni na „Gradski stadion“ stižu sa minimalnom prednošću od 3:2 koju su ostvarili prošle sedmice na stadionu „Tumba“. Zbog sankcija UEFA od ranije Grci neće imati podršku svojih navijača u Banjaluci, a već od ranije rasprodan stadion obećava da će „crveno-plavi“ sutra imati odličnu podršku na putu do novog podviga.

„Kao što sam rekao i prije prve utakmice sa PAOK-om mogu ponoviti sada. Grci su i dalje favoriti, ali nama niko ne može oduzeti snove, nadu, vjeru i htijenje. Za razliku od najave prve utakmici sada bih dodao i riječ – inat koji želim da pokažemo i da još jednom pariramo zaista velikom klubu. Od svojih igrača očekujem da sutra pokažu sličnu igru kao što imali u Solunu, a nadam se da će rezultat biti drugačiji. Nadam se da ćemo u sutrašnjem ambijentu pokazati još više nego u Solunu i napraviti prvoklasno iznenađenje, odnosno izbaciti grčkog šampiona”, rekao je Mladen Žižović, šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Borac.