Članci poređani po datumu: septembar 2017

BANJALUKA - Jedan od najboljih ženskih vokala u regionu, Nina Badrić, nakon dužeg vremena je održala koncert na tvrđavi Kastel u Banjaluci. 

Objavljeno u Muzika i Film

U organizaciji Saveza za sport i rekreaciju, a uz podršku generalnog sponzora, kompanije Lactalis BH, sinoć je u gradu na Vrbasu održan prvi „Dukat Fit Banjaluka noćni polumaraton“. 

Objavljeno u Sport

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je večeras da Srpska želi da zaštiti svakog čovjeka bez obzira na nacionalnu pripadnost, te da ova vlast neće učiniti nijedan potez koji bi doveo do destabilizacije i širenja nasilja.

Dodik je na otvaranju 14. Smotre kulturnog stvaralaštva nacionalnih manjina u Banjaluci ukazao na značaj da svako društvo pokaže dobar odnos i poštovanje prema manjinskim narodima, koji čuvaju svoje kulturne i istorijske vrijednosti.

Objavljeno u Društvo

Da neoprezna vožna može da vas košta, dokaz je i današnja saobraćajka na izlazu iz Banjaluke.

Objavljeno u Hronika

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Modriči da oko kapitalnih pitanja poput referenduma o Sudu i Tužilaštvu BiH mora postojati potpuno političko jedinstvo i da će, ukoliko bi se opozicija u parlamentu jasno izjasnila da hoće taj referendum, on i biti održan.

Objavljeno u RS i FBiH

Ujedinjena Srpska organizuje sutra u Banjaluci veliku šetnju protiv sukoba i podjela u Republici Srpskoj, pod simboličnim nazivom "Mir braćo".

Objavljeno u RS i FBiH
subota, 30 septembar 2017 11:45

Otrovalo se 27 berača gljiva u RS!

U potrazi za besplatnom a zdravom ishranom, stanovnici Srpske masovno su protekle sedmice išli u berbu gljiva, posebno vrganja, ali očigledno nisu baš svi bili obučeni za to.

Objavljeno u Društvo
subota, 30 septembar 2017 11:02

Katalonija pred sutrašnji referendum

Katalonske vlasti ne odustaju od najavljenog referenduma. Dok je u Barseloni održan posljednji predizborni skup zagovornika referenduma, španska vlada ističe da referenduma neće biti jer će njegove posljedice biti ništavne. Katalonska vladajuća koalicija je najavila da će proglasiti nezavisnost u roku od 48 sati ako referendumski odgovor bude pozitivan.

Objavljeno u Region-Svijet

Univerzitet u Banjaluci za predstojeću akademsku godinu "naoružan" je softverom za prepoznavanje plagijata studenata na drugom i trećem ciklusu studija, ali pod njegovom lupom će biti i radovi nastavnog osoblja, potvrđeno je "Nezavisnim novinama" iz ovog univerziteta. 

Objavljeno u Društvo
subota, 30 septembar 2017 10:38

Deset godina od smrti Milana Jelića

U Modriči će danas biti obilježeno deset godina od smrti nekadašnjeg predsjednika Srpske Milana Јelića. 

Objavljeno u RS i FBiH
Strana 1 od 54