sreda, 11 oktobar 2017 16:49

Univerzitet u Banjoj Luci: Stiže delegacija iz Rusije

Napisano

Delegacija Povološkog državnog tehnološkog univerziteta (Povolžskiй gosudarstvennый tehnologičeskiй universitet – PGTU – VOLGATEH) iz Juškar - Ola iz Rusije, boraviće u posjeti Univerzitetu u Banjoj Luci 12. oktobra 2017. godine, najavljeno je danas iz Univerziteta u Banjoj Luci.

Planirano je da delegacija iz Rusije posjeti Mašinski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci 12.oktobra 2017. Za 10 časova zakazana je posjeta Šumarskom fakultetu, dok je u 11 časova delegacija u posjeti Arhitetonsko - građevinsko - geodetskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci.

Delegaciju VOLGATEH-a čine rektor Povološkog državnog tehnološkog univerziteta prof. dr Sebasev Viktor Evgenevič, načelnik odjeljenja naučne i inovacione djelatnosti prof. dr Andrianov Juri Semjonovič i regionalni predstavnik Internacionalnog kluba inovatora „Arhimed” g. Mirko Mitić.

Domaćini ispred Univerziteta u Banjoj Luci su rektor Univerziteta u Banjoj Luci prof. dr Milan Mataruga, prorektorica za međunarodnu i međuuniverzitetsku saradnju prof. dr Biljana Antunović i prorektor za nastavu i studentska pitanja prof. dr Strain Posavljak.

Nakon ove posjete planiran je sastanak sa rektorom Univerziteta u Banjoj Luci profesorom doktorom Milanom Matarugom od 12 časova.

Ova uzvratna posjeta rezultat je saradnje Univerziteta u Banjoj Luci i VOLGATEX univerziteta.

Izjave za medije planirane su za 12.45 u prostorijama rektorata.


 

Ostavi komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BL PORTAL-a.
Komentari na portalu objavljuju se u realnom vremenu i "BL PORTAL" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. BL PORTAL zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.