Članci poređani po datumu: decembar 2017
nedelja, 31 decembar 2017 23:50

Srećna Nova 2018. godina !!!

Svim čitaocima (posjetiocima) 'BL Portala', građanima Banjaluke i svim ljudima dobre volje, ma gdje god da se nalaze, želimo srećnu i uspješnu Novu 2018. godinu!!!

Objavljeno u Društvo

Kulturnu 2017. godinu u Republici Srpskoj obilježilo je niz međunarodnih uspjeha. U godini koju ispraćamo, kulturni radnici i umjetnici iz Republike Srpske ostvarili su zapažene nastupe na svjetskim pozornicama.

Objavljeno u Kultura

Više od 4 000 turista je blokirano na francuskim Alpama zbog velikih snježnih padavina, a jedan skijaš je poginuo u lavini, javlja AFP, pozivajući se na izjave lokalnih vlasti.

Objavljeno u Region-Svijet

Direktor Agencije za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske Milija Radović povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika apelovao je na sve vozače da ne upravljaju vozilima ako konzumiraju alkohol.

Objavljeno u Društvo

Ulice Banjaluke su prepune, što naroda, što auta. Mimo gužve i gradskog kolapsa, za praznike se pripremaju i dežurne službe.

Objavljeno u Banjaluka
nedelja, 31 decembar 2017 15:40

Legende koje su otišle u 2017. godini

Na kraju i ove godine opraštamo se od velikana koji su nas napustili. Podsjećamo se nekih imena bez kojih 2018. godina neće biti ista.

Objavljeno u Poznate ličnosti
nedelja, 31 decembar 2017 13:51

Banjalučki mališani dočekali Novu godinu

Brojni banjalučki mališani i njihovih roditelja danas su u centru grada dočekali Dječiju novu godinu, a za dobru atmosferu pobrinuli su se dječiji hor "Vrapčići" i sastav "Mama voks".

Objavljeno u Banjaluka

BANJALUKA / LAKTAŠI - Mateo Puljak (32), nastanjen u Banjaluci, poginuo je jutros kada je sa automobilom golf četiri slovenačkih registarskih oznaka udario u naplatnu kućicu na magistralnom putu Banjaluka - Klašnice.

Objavljeno u Hronika

BANJALUKA - Prvim od tri velika koncerta sa regionalnim muzičkim zvijezdama u centru Banjaluke, počela je proslava novogodišnjih praznika na otvorenom.

Objavljeno u Banjaluka
nedelja, 31 decembar 2017 01:43

Odzvonilo bespravnom izdavanju stana na dan

Inspektori su se upustili u odlučnu borbu protiv građana koji na crno izdaju svoje stanove, zarađujući tako dosta novca, a da državi ne plate ništa.

Objavljeno u Društvo
Strana 1 od 59