Potpredsjednik SDS-a Mićo Mićić izjavio je da će Gradski odbor /GO/ stranke u Bijeljini na današnjoj sjednici tražiti ostavke odgovornih za loš izborni rezultat.

BANJALUKA - Ličnost godine in memoriam Željko Kopanja za 2018. godinu je Željka Cvijanović, predsjednica Republike Srpske, a nagradu joj je uručio prošlogodišnji dobitnik ove prestižne nagrade, gradonačelnik Banjaluke, Igor Radojičić.

Inicijativni odbor za osnivanje političke organizacije, kojim je predsjedavala šef Nezavisnog demokratskog kluba u Narodnoj skupštini Republike Srpske Spomenka Stevanović, predložio je da naziv nove stranke bude Demokratski savez – DEMOS i da njen predsjednik bude Nedeljko Čubrilović.

U Banjaluci je, na inicijativu predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović, održan sastanak zvaničnika Srpske, izabranih zvaničnika u institucijama BiH iz Republike, predstavnika nadležnih institucija i parlamentarnih političkih partija u Srpskoj, kao i udruženja i organizacija proisteklih iz odbrambeno-otadžbinskog rata. Predsjednica Srpske Željke Cvijanović poručila da Srpska ne podržava aktivaciju MAP-a.

Strana 1 od 293